Dark?
Chainsaw Man
Bookmark
8.75
Status Ongoing
Type Manga
Released Dec 3, 2018 to Present
Author Fujimoto Tatsuki
Artist Fujimoto Tatsuki
Serialization Shounen Jump+
Posted By
Posted On
Updated On

Chainsaw Man

Synopsis Chainsaw Man

Denji are un vis simplu: să trăiască o viață fericită și liniștită, petrecând timp cu o fată pe care o place. Totuși, acesta este departe de realitate, deoarece Denji este forțat de yakuza să ucidă diavoli pentru ași plăti datoriile zdrobitoare. Folosindu-și diavolul Pochita ca armă, el este gata să facă orice pentru un pic de bani.

Din păcate, el și-a supraviețuit utilității și este ucis de un diavol în contract cu yakuza. Cu toate acestea, într-o întorsătură neașteptată a evenimentelor, Pochita se contopește cu cadavrul lui Denji și îi acordă puterile unui diavol cu ​​drujbă. Acum, capabil să-și transforme părți ale corpului în drujbe, Denji reînviat își folosește noile abilități pentru ași înfrâge rapid și brutal inamicii. Atrăgând atenția vânătorilor oficiali de diavoli care ajung la fața locului, i se oferă să lucreze la Biroul de Siguranță Publică ca unul dintre ei. Acum, având mijloacele de a înfrunta chiar și cei mai duri inamici, Denji nu se va opri la nimic pentru a-și îndeplini visele simple de adolescență.

Warning, the series titled "Chainsaw Man" may contain violence, blood or sexual content that is not appropriate for minors.

Gallery Chainsaw Man


Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Content Warning
Warning, the series titled "Chainsaw Man" may contain violence, blood or sexual content that is not appropriate for minors.
Enter
Exit